Summertime

e vara. soarele alearga stingher pe cer, razele te incanta usor. te simti liber si frumos. esti la limita dintre vis si realitate. culorile, texturile, mirosurile…ti-au lipsit. 9 luni ai stat in umbra. atatea luni ai privit lumea in gri. dar acum renasti. esti alt om. stai si privesti copilasii cu bunicii lor mergand de mana. parca ieri erai si tu asa.

simt vantul trecandu-mi prin par. imi sopteste parca sa o las mai incet cu viteza. rotile se misca fara niciun sunet pe asfaltul neted. iti spui povestea ta. mergi pe role. mai bine zis alergi. toate zilele trec la fel de ireal ca un film. ti se scurge timpul. ai vizitat doar o jumatate de oras in 2 luni. mai ai o luna. ai timp. vezi oameni, cladiri, vise. multe dintre ele atat de mohorate incat regreti ca ai pierdut o luna sa iti cunosti comunitatea. vroiai sa vez ceva vechi. ceva ce stiai. nu mai apuci.

prima frunza atinge delicat pamantul, dar parca te doare ca un pumn primit din plin. iti incerci norocul. iti iei zborul pentru ultima data. incepe alt act. decorul se schimba. totul e alb. imaculat. urmele tale s-au pierdut.

deabia astepti sa vina vara…

Un comentariu »

  1. couragedogg Said:

    asta imi place cel mai mult.:D


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Lasă un comentariu