Deci, da!

cretineala din ziua de azi depaseste orice limite. nu suport sa vad tipe rupte-n cinspe mii de bucati dupa un tip bun – faceam si io asta…faceam. let me tell u sth…daca nu esti miss sau cacaturi de genul, nu mai spera. viata nu ii rasplateste pe cei inzestrati cu prea putina frumusete. daca o sa visezi toata viata ta pe tipul care s-a uitat o data la tine si ai vazut in ochii lui o mare – imensa – goliciune, o sa ajungi sa ii faci de mancare sotului tau gras, imputit, lenes, care fura de cate ori are ocazia.

deci vezi un tip bun pe coridor. tipul bun iti face cu mana si iti face si din ochi. esti topita – yeah, right; ce faci? pai ai doua variante: 1. te bagi in vorba cu el; 2. ii arati degetu’ si treci mai departe.

in primul caz, in mod ca sigur vrea ceva de la tine, ca nu ar fi putut sa te bage in seama pentru ca pur si simplu te-a observat. explicatie: baietii buni vor doar un lucru si cred ca toate stim ce anume; pe deasupra nu au creer si totdeauna tanjesc dupa aia mai buna. revenind. ori vrea sa se combine cu prietena ta cea mai buna, dar nu vrea sa para disperat. ori vrea sa isi bata joc de tine. ori vrea sa-ti dezmorteasca meduza si dupa aia – cam dupa vreo saptamana – sa-ti dea verde.

in al doilea caz, ori o sa creada ca te lasi greu si il inciti si mai mult. in aceasta situatie ii dai una la oo si l-ai rezolvat – oricat de prost ar fi, tot se prinde. ori o sa se prinda din prima ca nu te intereseaza de viata lui si o sa-si bata joc de tine pe la spate – nu interpretati gresit „pe la spate”. ori o sa fie dezamagit pentru ca, poate chiar vroia sa fie cu tine si tu ai dat la o parte cea mai buna persoana din viata ta – ultima situatie e cam rara, dar cunosc cazuri.

fetele care e de aceeasi parere cu moi ridicati un picior.

bineinteles ca exista si cazuri in care tipu’ e pe bune si chiar e interesat de tine, dar cum am spus, rar.

deci fetelor…not only the shiny is good. traducere: nu tot ce zboara se mananca. evident ca nu e tradus mot-a-mot, dar cam asta vroiam sa spun.

salut!

Un comentariu »

  1. zuki65 Said:

    Ok eu ridic o cafea pentru tine:> Daca vrei si piciorul:)) Dar cred ca preferi cafeaua .Dar sincer nu stiu ce ti-a venit sa scri despre asta .Ai de dat explicatii(glm).
    Ok fosta mea colega de banca( ultima banca)acum doar colega care sta in prima banca ,mai vb:>


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Lasă un comentariu